Workshops

Kooklessen

Een pakket van 3 of 5 lessen, verspreid over een aantal weken, waarin wij de enthousiaste hobbykok tal van handige tips aanreiken voor het bereiden van een geslaagd diner. Tevens zullen onze cursisten leren waar ze op moeten letten bij het bereiden van vlees, vis en groenten. Zo bieden wij lessen in kooktechnieken en leren wij mensen specifieke gerechten klaar te maken.

Workshop

Een workshop bestaat uit het koken van een vier gangen diner. Wij ontvangen uw gasten met een passend aperitief. Op deze middag of avond staat er één bepaald thema centraal. U kookt en proeft gezamenlijk een aantal gerechten. Diverse thema's kunnen zijn: fileren/bereiden van vis of het maken van soepen/sauzen, maar ook landenthema's kunnen centraal staan. Duur van deze workshop is ongeveer 4 uur.

Kookclub

Kook-Salon is het ideale bedrijf voor kookclubs. Zij kunnen periodiek een vaste dag afspreken van maandag t/m woensdag, en bepalen in overleg met onze kok wat zij wensen te koken

Snijtechnieken

Tijdens deze twee uur durende training worden de meest voorkomende koksmessen behandeld die in de keuken worden gebruikt. Naast deze informatie wordt u geleerd hoe het juiste mes te gebruiken voor de juiste snijtechniek en snijhandeling. Mocht u in uw keuken onzeker zijn bij het snijden, hakken, fileren of uitbenen van diverse producten, dan zorgt Kook-Salon ervoor dat dit alles tot het verleden behoort en u zich voortaan een professionele kok voelt! Hier kunt u zich individueel op inschrijven en de training start bij voldoende aanmeldingen.

Barbecue workshop 

Kook-Salon is in het bezit van een Weber buitenkeuken/barbecue. Hierop verzorgen wij workshops buiten koken/barbecueën of een compleet verzorgde barbecuepartij.

Wat kunt u van deze Workshop verwachten?

Bereiden van vis, vlees, groenten, het maken van diverse bijgerechten en het maken van desserts op de barbecu. Wij komen bij u voorrijden met een Weber barbecue, van alle gemakken voorzien.
Kook-Salon zorgt voor alle ingrediënten, materiaal en recepturen.

U zult verrast zijn over wat er mogelijk is met een barbecue. Zo maakt u van uw barbecue een zomers culinairhoogstandje.