Prijsindicatie

Kook-Salon verzorgt o.a. privédiners, walking dinners en luxe buffetten. Bij u thuis of andere locatie. Kook-Salon heeft zelf geen locatie maar kan wel bemiddelen in andere feest- en of dinerruimtes Hieronder krijgt u een indruk van de inhoud plus de mogelijkheden tot uitbreiding. Voor een succesvolle middag/avond wordt in nauw overleg met u een passend voorstel samengesteld.
Onderstaande prijzen zijn een richtlijn, voor uw partij kunnen prijzen anders uitvallen.

Informeer geheel vrijblijvend naar onze mogelijkheden!

Privé diner
Hier komt de kok bij u thuis en verzorgt (in overleg) in uw eigen keuken een viergangen diner. Uitbreiding van een diner behoort tot de mogelijkheden, en indien gewenst ook bediening voor een persoonlijk geslaagd diner.

Viergangen diner vanaf € 89,50 per persoon (incl. privékok).
Vanaf 8 personen

bij twee personen wordt er een andere prijs berekend

Walking diner
Er worden vijf kleinere gerechten al lopend door onze bediening aan uw gasten geserveerd, zodat u op een speelse manier een totaal diner wordt geserveerd. Geschikt in huis, tijdens een receptie of in uw tuin.

Vijfgangen walking dinner vanaf € 49,50 per persoon
Vanaf 15 personen

Buffet
Onze buffetten bestaan uit “drie gangen”, d.w.z. dat allereerst een aantal kleine voorgerechten worden geserveerd met heerlijk boerenbrood. Vervolgens worden de warme vlees/visgerechten geserveerd en wordt afgesloten met een dessert.
Het voordeel van deze manier van presenteren is dat uw gasten rustig kunnen genieten en zij niet grote hoeveelheden tegelijk krijgen voorgeschoteld.

Prijs vanaf € 42,50 per persoon
Vanaf 15 personen

Wij werken uitsluitend met dagverse producten en biologisch vlees.

Prijzen zijn inclusief btw en exclusief eventuele personeelskosten