Culinair

Kook-Salon verzorgt o.a. privédiners, walking dinners en luxe buffetten. Bij u thuis of andere locatie. Kook-Salon heeft zelf geen locatie maar kan wel bemiddelen in andere feest- en of diner ruimtes.

Hieronder krijgt u een indruk van de inhoud plus de mogelijkheden tot uitbreiding. Voor een succesvolle middag/avond wordt in nauw overleg met u een passend voorstel samengesteld.
Onderstaande prijzen zijn een richtlijn, voor uw partij kunnen prijzen anders uitvallen.

Informeer geheel vrijblijvend naar onze mogelijkheden!

Buffet

Kook-Salon biedt geen standaard buffet. Wij verzorgen het buffet in drie gangen, zodat u en uw gasten rustig kunnen genieten van diverse heerlijke gerechten.
De mogelijkheden bij ons buffet zijn eigenlijk onbeperkt, doordat wij alles met u bespreken. Waar houdt u van, waar houden u gasten van: vlees, vis, vegatarisch... kies maar uit. In een persoonlijk gesprek met u zullen wij uw buffet samenstellen.

Want uw mening is belangrijk, het is uw feest.

Privé diners

Kook-salon verzorgt buiten hun overige activiteiten ook diners bij thuis. 
Tegenwoordig is het helemaal" hot" om een avond uw eigen chef in huis te hebben!
In overleg met u wordt er een vier- gangen menu (of meer) samengesteld en wordt op de avond á la minute door de kok bereidt.
U hoeft zelf niets te doen, geen stress in de keuken en u tafelt heerlijk met uw gasten!
Alle ingrediënten, servies, bestek en glaswerk (in overleg)etc. worden meegenomen en na afloop wordt uw keuken weer keurig achtergelaten!

Leuk idee om te geven, maar zeker om te krijgen!

vanaf twee personen

Hier komt de kok bij u thuis en verzorgt (in overleg) in uw eigen keuken een viergangen diner. Uitbreiding van een diner behoort tot de mogelijkheden, en indien gewenst ook bediening voor een persoonlijk geslaagd diner.
Informeer naar de mogelijkheden

Walking dinner

Bij het walking diner komt het diner naar u toe. Met ons walking dinner worden u en uw gasten verrast op een orginele manier. Door alle kleine gerechten te serveren, waar u ook staat of zit. De charme van ons walking dinner zit hem vooral ook in de vele mogelijkheden die deze kleine gerechten te bieden hebben. 

Ook hierbij kunt u uw persoonlijke wensen of favoriete gerechten aangeven.

Er worden een aantal kleinere gerechten al lopend door onze bediening aan uw gasten geserveerd, zodat u op een speelse manier een totaal diner wordt geserveerd. Geschikt in huis, tijdens een receptie of in uw tuin.

Vanaf 15 personen

High tea
De high tea is weer helemaal hip, zeker de high tea van Kook-Salon. Onze high tea bestaat uit de heerlijkste verse producten, die wij met zorg in overleg met u samenstellen. Met deze high tea heeft u echt iets speciaals. Hiermee bent u zeker van een geslaagd feest, of zo maar gezellig samen met uw gasten. Kook-Salon is altijd aanwezig op uw evenement en zal zoveel mogelijk van uw hapjes op de locatie bereiden. De high tea kunt u bij u thuis of op een andere locatie laten verzorgen.