Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
(nog geen berichten)

 

Koen en Herma Broumels schreef op 26-06-2017 15:43 het volgende:
Hallo Folker,

Hartelijk dank voor het heerlijke diner dat je voor ons verzorgd hebt, de luxe van niets te hoeven organiseren en bij onze gasten te kunnen blijven was heerlijk. De gerechten waren verrukkelijk en iedereen was tevreden. Nadat je vertrokken was kwam mijn man tot de conclusie dat je 6 uur in onze keuken bezig bent geweest voor ons en onze gasten.

Ook onze Zuid Afrikaanse gasten waren onder de indruk en de foto’s zullen nog wel jou kant op komen verwacht ik.

Nogmaals dank en tot een volgende keer,

Koen & Herma Broumels.
E-mail: broumelsh@gmail.com
plaats: Chaam
anders n.l.: Diner aan huis.

Hans en Thea schreef op 03-03-2016 11:00 het volgende:
Hallo Folker,

Wat hebben jullie ons heerlijke avonden bezorgd. Zowel met Hans zijn verjaardag als de mijne hebben jullie ervoor gezorgd dat wij ons alleen maar met onze gasten hoefden bezig te houden. Je heerlijke eten en de perfecte bediening van Frans en zijn staf; het was helemaal top!

Ook van onze gasten kregen we alleen maar lovende reacties.

Nogmaals onze dank.

Hans en Thea
E-mail: fam.spaan@planet.nl
plaats: Beusichem

Nol en Ineke schreef op 21-03-2014 12:01 het volgende:
Beste Folker,

We hebben weer heerlijk genoten van jullie kookkunst en perfecte verzorging van een diner aan huis. Het eten was overheerlijk en de presentatie van de gerechten was zeer bijzonder! Wederom voor herhaling vatbaar!

Super de luxe om zó verwend te worden in je eigen huis, zo kun je alle aandacht aan je gasten besteden. Heerlijk en hartelijk dank!

Nol en Ineke
E-mail: wsgdijkhoen@planet.nl
plaats: Beusichem
Prive Diner

Beste Frans en Folker,

We zijn inmiddels weer thuis aangeland en we kijken met voldoening en tevredenheid terug op gisteren.
Daar hebben jullie een heel belangrijke – zelfs essentiële – bijdrage aan geleverd.

Niet alleen waren de gerechten van Folker – zonder uitzondering – van voortreffelijke kwaliteit (qua smaak, maar ook qua aanblik), maar ook de bediening was werkelijk prima..

Alles klopte dus voor de volle 100% en het leek bovendien allemaal moeiteloos te gaan – zodat wij en onze gasten helemaal konden relaxen.

Ik onderstreepte “leek” omdat we ons natuurlijk wel ter dege realiseren dat er heel wat voorbereiding nodig was en dat het op de dag en de avond zelf voor jullie stevig aanpoten is geweest.

Allemaal zeer, zeer professioneel

Onze oprechte dank dus!

Met vriendelijke groet,
Albert

kerstbuffet
Vorige week donderdag van een bijzonder smakelijk kerstbuffet genoten met mijn collega’s. Leuke korte intro bij het voorgerechtenbuffet,gevolgd door een goed uitgebalanceerde keuze van hoofdgerechten: zwaardvis met garnalen in wittewijnsaus en rundvlees gestoofd in bokbier.

Daarnaast een heerlijke salade en aardappelgratin. Kortom, voor ieder wat wils en erg lekker van smaak! Dank voor de goede zorgen.

Esther

Feest ter gelegenheid van 50e verjaardag
Team Kooksalon,

Hardstikke bedankt voor jullie inzet afgelopen zaterdag.
Het is voor Josje en mij een onvergetelijke dag geworden, zoals Josje zou zeggen “een dag met een gouden randje”.

Bel je deze week voor de verdere afwikkeling.

Groet
Johan Knobbout

Verjaardags partij
Wij willen jullie hartelijk bedanken voor de uitstekende service en mede dank zij jullie is ons feest afgelopen zaterdag een geweldig succes geworden.

Dit is zeker voor herhaling vatbaar.

Bedankt
Simone & Ruud Groeneboer

Bedrijfs dinér
Op 20 september kookte Folker op locatie, in het Universiteitsmuseum, een geweldig vier gangen diner voor ons.

Dit bestond uit een wildpaté, een met garnalen gegratineerde tilapiafilet, een geweldig malse hertenbiefstuk en een droomdessert bestaande uit een brownie en een sinaasappeltiramisu.

Het was topklasse!
Wilma (Universiteit Utrecht)

Bedrijfsavond/Barbecue
Hartelijk dank voor de heerlijke maaltijd van afgelopen donderdag.
Heel wat anders dan wat je normaal gesproken bij een barbecue krijgt.

Geweldig!
Ik zal overal reclame voor jullie maken.

Heel veel succes met de zaak.
Willemien

Workshop Barbequen
Beste Frans en Folker van Kook-Salon,
De Workshop barbequen die jullie gepresenteerd hebben bij ons aan huis was voor mij een droom.

Geweldig leuke mensen, prachtige setting, perfect voorbereid en heel veel vuurwerk en aktie!
Jullie hebben ons behoorlijk laten werken maar de resultaten waren ook super verrassend.
Nog nooit zulke lekkere barbeque gerechten gegeten, die we ook nog eens zelf hebben klaargemaakt.

Grote complimenten voor de wijnkeuze van Dorpsstraat 21, we genieten nog steeds van jullie rosé.

De foto´s zijn een lust om terug te zien. Succes heren en nog duizend maal dank.

Tot gauw,
groetjes Wout en Marion

Bedrijfsavond/workshop
De aanpak vond ik goed georganiseerd. Zover ik kon overzien wist iedereen wat hij/zij moest doen en er was ruimte voor wat lol tussendoor. Erg prettig dat je toch gezamenlijk aan tafel kon en dat de gangen zonder al te lange tussenpauzen konden worden opgediend.

De begeleiding was professioneel, geduldig en leerzaam

De receptuur was heerlijk. Leuk om de recepten mee naar huis te krijgen.
Ik denk dat de faciliteiten goed waren, alhoewel dat door de Koks beter te beoordelen zal zijn.

Ik heb heerlijk gegeten, was lichtelijk aangeschoten en was bijna mijn duim kwijt.

Verder ging alles fantastisch.
Corrie

Bedrijfsavond/workshop
ik vond het een supergeslaagd diner!

Het leukste vond ik dat je denkt dat je nooit zelf zoiets ingewikkelds/lekkers kan klaarmaken, en dat blijkt dus toch te lukken. Het verrassingselement, zeg maar.

Wat dat betreft waren de recepten goed gekozen, veel effect, met weinig kans op rampen. Ik heb de sesamzaaddriehoekjes thuis ook nog eens gemaakt bij de soep.

En de tip om uien te snijden zodat de laagjes aan elkaar blijven zitten vond ik ook heel nuttig.

Ik denk dat daar ook een hoop mensen mee geholpen zullen zijn, met tips over hoe je groenten snijdt. En je assistente vertelde nog iets over aardappels dat ik niet wist (nl. dat de groene stukjes onder de schil giftig zijn). Die extra informatie is heel leuk om te krijgen.

Ik heb helemaal zin gekregen om op kookles te gaan! Ook om uit je eigen ‘kooksleur’ te komen, op een geven moment heb je drie of vier succesrecepten die je steeds maar weer maakt, en heb je gewoon wat nieuwe inspiratie nodig.

En het hele idee is ook gewoon leuk.
Ik vind het veel gezelliger om iets te doen te hebben, dan drie uur op dezelfde plek aan een diner te zitten.

Corinne

Bedrijfsavond/workshop
Niets dan Lof voor dit stijlvol origineel initiatief.
De aanpak was goed. Het bleef een verrassing.

De begeleiding was goed. Zelfs bij de vaat kreeg ik een handleiding.
Over de bereiding had ik meer willen vernemen, nu ik enkel voor de vaat instond.

De maaltijd was evenwichtig gedoseerd. Ik verliet de zaal niet met opgeblazen maag, niet met honger.Het was verfijnde kost.

In Vlaanderen is zo’n pompoensoep in regel dikker.
Maar ik zie wel dat zo’n dikke soep niet door de betrokkenen from scratch kan worden gemaakt, dat duurt te lang.

Ik had wel door dat die bouillon al stond te pruttelen, toen we binnenkwamen.

Filip

Bedrijfsavond/workshop
Ik vond het een geslaagde avond.
Het eten was heerlijk, maar het leuks vond ik dat we met z’n alle mee mochten koken.

Het personeel was ook heel gezellig, jullie hebben het met z’n tweeen heel goed gedaan.

mijn complimenten.

Kort samen gevat ik vond het een geslaagde avond
Zakia

 

Arnold de Voogd en Nell Adriaans schreef op 17-05-2014 23:37 het volgende:

We hebben vandaag lekker gekookt met de familie in Buren. Karin heeft ons goed begeleid en wij vonden het voortreffelijk hoe zij overzicht hield tijdens het koken. Geen enkele paniek bij haar als het even tegen zat en heel lovend naar iedereen die heeft geholpen met het koken. Alles was perfect georganiseerd en goed voorbereid. Goede gerechten en een duidelijke uitleg hierover.

Omdat het prachtig weer was, heeft de andere helft van de familie zich kunnen vermaken in de tuin. De bediening in de Kamer van Buren was ook uitstekend en iedereen ging voldaan na afloop huiswaarts. We kijken terug op een geslaagde familiedag en allen die hieraan hebben bijgedragen willen wij daarom hartelijk bedanken.

Arnold en Nell
E-mail: arnold.voogd@gmail.com
plaats: Geldermalsen

cursus: kookworkshop

Sigarenspeciaalzaak De Oude Tijd schreef op 23-05-2013 18:39 het volgende:
Beste Folker,

Afgelopen vrijdag heb jij de catering verzorgd tijdens het jubileumfeest van onze winkel Sigarenspeciaalzaak De Oude Tijd in Utrecht.

Jij hebt er voor gezorgd dat alles op rolletjes liep, de bediening goed werd aangestuurd en dat onze klanten verrast werden met mooie, gerookte en lekkere hapjes. Hierdoor konden wij volop genieten van ons feestje!

Kortom: helemaal top en ik weet je voor een volgende keer te vinden

Gerda & Edwin van den Berg
E-mail: deoudetijd@planet.nl
Website: deoudetijd.nl
plaats: Utrecht

anders n.l.: jubileum winkel

Ted schreef op 18-06-2012 21:25 het volgende:
Hallo Folker,

Afgelopen zaterdag met 10 mannen een kookclinic gevolgd in Herwijnen (bij Leerdam) op een luxe woonboot aan het water. Erg goed verzorgd, leuk entertainment, lekker eten en drinken. De vrijgezel en wij hebben allen genoten!

Bedankt en tot een volgende keer Ted

E-mail: tvdnetten@hotmail.com
plaats: Zoelmond
anders n.l.: vrijgezellenfeest

Nol en Ineke van Dijk schreef op 18-09-2011 17:00 het volgende:
Beste Folker en Frans,

Een erg late reactie maar niet minder enthousiast bedoeld!

Wat hebben we genoten van jullie catering. Het eten was geweldig lekker, de bediening uitstekend, het klopte gewoon allemaal!

Achteraf hebben we heel veel positieve reacties van onze gasten over jullie gehad!

Bedankt en zeer zeker tot een volgende keer!

Groeten, Nol en Ineke
E-mail: wsgdijkhoen@planet.nl
plaats: Beusichem
anders n.l.: verjaardag

Anemoon schreef op 16-03-2011 16:02 het volgende:

De workshop Italiaans op 2 maart was super! Heerlijk gekookt, gelachen en gegeten! Echt een aanrader!

E-mail: anemoondebruijn@gmail.com
plaats: Culemborg

Marieke schreef op 24-02-2011 09:37 het volgende:

De workshop in “De Hofhouding”  was subliem.
Ik ben helemaal enthousiast en raad iedereen aan om een workshop te gaan volgen.

E-mail: evelyn11@hetnet.nl
plaats: Buren

Annelies schreef op 18-02-2011 19:45 het volgende:
Hi Folker,

Wat was het super in De Hofhouding!! Gezellige mensen, goede ambiance en erg veel geleerd ten aanzien van snijtechnieken, fileren van de zalmforel, het bereiden van diverse gerechten. En natuurlijk heerlijk gegeten. Kortom: voor herhaling vatbaar. Ik ga meteen kijken welke workshops op de agenda staan!!

Hartelijke groeten,

Annelies
E-mail: anneliesgroeneveld@live.nl
plaats: Culemborg

Ank van den Hoven schreef op 16-02-2011 14:14 het volgende:
Beste Folker,

De workshop in grandcafé de Hofhouding was enorm gezellig. Lekker eten + goede tips om ook thuis uit te proberen. Dus een aanrader!

Met groet,
Ank van den Hoven
E-mail: ank.vanden.hoven@hetnet.nl
plaats: Buren

Esther Christenhuis schreef op 22-12-2009 09:01 het volgende:

Vorige week donderdag van een bijzonder smakelijk kerstbuffet genoten met mijn collega’s. Leuke korte intro bij het voorgerechtenbuffet, gevolgd door een goed uitgebalanceerde keuze van hoofdgerechten: zwaardvis met garnalen in wittewijnsaus en rundvlees gestoofd in bokbier. Daarnaast een heerlijke salade en aardappelgratin. Kortom, voor ieder wat wils en erg lekker van smaak! Dank voor de goede zorgen. Esther

E-mail: geen@email.nl
plaats: Houten

Wout en Marion schreef op 25-05-2009 17:27 het volgende:

Dikke complimenten voor André, Annelies, Frans en Folker voor jullie verrassende en bijzonder smaakvolle Proeflokaal zondag 24 mei. Met veel elan en eigen stijl, maar oh zo gezellig gepresenteerd. Elk gerecht is een sensatie en de wijnen passen hier perfect bij. We hebben wéér genoten, dank jullie wel. Groeten Wout en Marion

E-mail: marion.smit@casema.nl
plaats: Wijk bij Duurstede

Nel schreef op 10-09-2008 15:12 het volgende:
Beste Folker en Frans,

Complimenten voor de High Tea van afgelopen zondag. We hebben genoten van alle lekkernijen. De locatie was top! Super combinatie met jullie vrienden van Dorpsstraat 21.

Succes gewenst en we gaan elkaar vast weer tegenkomen.

E-mail: n.verkroost@jorijksen.nl
plaats: De Bilt
anders n.l.: High Tea